Over mij

Mijn verhaal

Mijn naam is Daléh Saimi en ik woon in Hoogeveen.

Omdat ik het leuk vind om andere mensen te helpen ben ik begonnen met het geven van personal coaching bij Fight with Faith. Als personal coach wil ik jou ondersteunen. Ik wil de denkwijze van ‘het niet kunnen’ veranderen naar ‘het doen’ door jou extra te motiveren. Het uiterste uit jezelf halen op een gezonde en verantwoordelijke manier zodat jij het gewenste resultaat behaalt. 

Ik weet als geen ander hoe noodzakelijk het is om goede en professionele ondersteuning te krijgen tijdens én na het sporten. Ik heb zelf Thalassemie, dat is een erfelijke bloedziekte (bloedarmoede), maar door te sporten heb ik hier meer controle over gekregen. Thalassemie zorgt ervoor dat ik mij soms erg zwak en neergeslagen voel. Ook mijn weerstand is daardoor minder, maar door te sporten krijg ik een boost!

Voorheen had ik een motivator nodig die op een leuke, maar leerzame manier mij liet zien waartoe ikzelf in staat was ondanks ik ziek ben. Het was fijn om gezamenlijk met mijn personal trainer ‘mijn doelen’ op te stellen en deze stap voor stap te behalen. Mede doordat mijn trainer mij begeleidde, ging alles in een goed en gezond tempo en daarom weet ik hoe ik mensen moet begeleiden op een fijne manier. 

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.

Teambuilding

teambuilding in hoogeveen

Werkwijze

Door samen te werken tijdens een team-buildingsessie wordt je groep sterk. Je gaat uit je comfortzone en leert allerlei dingen die je niet voor mogelijk hield. De sessies kunnen ingevuld worden zoals jullie dat willen, wij deinzen nergens voor terug.

Boksclinis

boksclinis in hoogeveen

Werkwijze

Graag leren boksen? Ook daar kunnen we mee aan de slag. Leer behendig en snel worden tijdens de clinics. Je leert hoe je je armen beweegt, maar ook kunnen we aan de slag met het beenwerk. Je wordt sterker, behendiger en flexibeler doordat we op een rustige manier werken aan je coördinatie.

Groepslessen

groepslessen

Werkwijze

Wil je graag aan je kracht en conditie werken of lekker (kick-)boksen en dat graag in een groep? Ook dat kan bij Daléh Coaching. Ik geef de lessen bij Fight with Faith, een boksschool die bekend staat om het respect en de liefde voor elkaar. Jij gaat je hoe dan ook op je gemak voelen tussen al onze leden.

Personal coaching

Personal Coaching Hoogeveen

Werkwijze

Samen sta je sterker dan alleen. Wil jij je levensstijl veranderen en er vol tegenaan gaan bij het sporten? Dan kan ik jou daarmee helpen. Met z’n tweeën bespreken we eerst wat voor werkwijze voor jou werkt en dan stippelen we een plan uit. Samen bereiken we de doelen die jij voor ogen hebt.

Paketten

Ik hou van flexibiliteit, daarom geef ik graag mijn lessen zo flexibel aan mijn cliënten in Hoogeveen. Wil je gewoon een keertje meedoen of wil je eens in de zoveel tijd een training plannen met de coach? Dat is mogelijk.

Er is keuze tussen vier verschillende pakketen, waarbij er bij de grotere pakketen een mogelijkheid is om meerdere lessen per week af te nemen.

Geen idee hoeveel je er nodig hebt? Geen probleem! Neem contact met mij op en samen kunnen wij kijken wat het beste bij u past.